loading

Elegant la exterior, spaţios în interior.

Fă cunoştinţă cu cele mai bune scaune. Stilul distinctiv al exteriorului are o nouă prospeţime. La interior, viitorul a devenit realitate şi îţi asigură mai mult confort. Diferenţa constă în detalii, iar autovehiculul Opel Meriva are la dispoziţie suficient de multe caracteristici pentru a impresiona cu adevărat.

Opel Meriva - Design exterior

Design exterior

Autovehiculul Opel Meriva este un model aparte, cu aspect plăcut şi caracter practic desăvârşit. Liniile sculpturale şi marginile rotunjite se contopesc organic, creând forme cursive. Ecartamentul larg, liniile încrezătoare şi geamurile cu dimensiuni generoase oferă o perspectivă asupra plăcerii de a conduce acest autovehicul. Grila radiatorului şi blocurile optice spate sunt detalii care subliniază senzaţia de reală precizie.

Privește mai de aproape şi vei începe să înţelegi cât de profundă este frumuseţea sa. Calitate în tot ce ţi-ai dorit, dar nu te aşteptai să primeşti. Însă întregul design al autovehiculului Opel Meriva are rolul de a îndeplini acele nevoi pe care nu ai realizat cu adevărat că le ai. Liniile impetuoase, atât în interior cât şi la exterior, familiarul motiv al aripii şi caracterul decorativ al elementelor laterale în formă de tăiş creează un stil atrăgător şi, în acelaşi timp, extrem de practic.

Opel Meriva - Design interior

Design interior

În interiorul autovehiculului Opel Meriva te afli în propria ta lume. Pe lângă aspectul excepţional, planşa de bord cu linii cursive asigură comenzi şi spaţii de depozitare confortabile. Materialele plăcute la atingere şi detaliile reprezintă expresia genială a confortului prin intermediul calităţii.

Dar acestea sunt doar o parte dintre elementele care îl transformă în universul tău. Celelalte sunt flexibilitatea totală asigurată de designul superb în combinaţie cu ingineria practică. Cursă lungă de reglare a scaunului? Proiectată din primul moment. Configurare rapidă a spaţiului pentru bagaje sau pentru pasageri? Interiorul poate fi configurat extrem de simplu şi de rapid.

Indiferent de configuraţia pe care o doreşti pentru autovehiculul tău Opel Meriva, aceasta este simplă, convenabilă şi extrem de confortabilă.

Opel Meriva - Meriva drive!

drive!

Fiind creat pe baza caracteristicilor autovehiculului Meriva Enjoy şi dispunând de acelaşi nivel generos de dotări, modelul Meriva Campaign este o declaraţie de stil, cu textura şi senzaţia minunată oferită de scaunele exclusiviste Wega/Atlantis şi jantele cu design sportiv opţionale, din aliaj de 16˝. Pentru un nivel şi mai mare de confort, scaunele ergonomice cu certificare AGR, cu tapiţerie din material textil sau piele asigură o protecţie de durată a spatelui, pe distanţe lungi.

Opel Meriva - Meriva Design Edition

Design orientat către familie

De obicei este greu de găsit un stil care să fie adaptat perfect unei familii. Acesta este motivul pentru care noul Meriva Design Edition iese în evidenţă. O combinaţie unică de caracter practic, flexibilitate şi atractivitate. Cele 7 culori selectate special şi blocurile optice spate fumurii sunt combinate cu pachetele de opţiuni care adaugă strălucire efectivă, cu un acoperiş negru frapant şi o combinaţie de caracteristici speciale şi atrăgătoare, precum şi jante din aliaj ce atrag atenţia. Familia nu trebuie să însemne banalitate. Vei descoperi că modelul Meriva Design Edition este o dovadă vibrantă şi dinamică a acestui lucru.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe această pagină de internet pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor.

Sus pagina