loading

Accesoriile OPEL Meriva.

Autovehiculul Opel Meriva este autovehiculul în care te vei simţi ca acasă. Pentru confort şi spaţiu interior există un autovehicul aparte. De la călătoriile zilnice și până la organizarea unui picnic sau mersul la cumpărături, autovehiculul Opel Meriva este echipat cu tot ceea ce ai nevoie pentru a face față provocărilor vieții. Accesoriile originale Opel Meriva sunt la fel de importante și din punct de vedere al confortului, valorii şi funcționalității. Vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru autovehiculul tău Meriva în paginile următoare.

Opel Meriva - Confort & comoditate

Confort și comoditate

Simte-te ca acasă! Deoarece ne petrecem atât de mult timp în autovehicul, acesta devine adesea o casă departe de casă. Vei găsi tot ce iţi trebuie pentru ca autovehicul tău Opel să arate excelent şi să te facă să te simţi minunat, de la covoraşe până la jaluzelele de protecţie şi multe altele.

Opel Meriva - FlexDock® pentru iPhone

Infotainment

Face călătoriile şi mai plăcute. Conectează smartphone-uri și alte dispozitive la autovehicul, pentru a avea acces la conținutul acestora utilizând sistemul de infotainment integrat. Rămâi conectat cu ajutorul kit-urilor hands-free Bluetooth, FlexDock și al sistemelor de navigație, actualizărilor pentru hărți și diverselor conexiuni multimedia.

Opel Meriva - Tavă portbagaj rigidă

Siguranță și protecție

Conduci în condiţii mai sigure şi îţi protejezi autovehiculul Meriva în interior şi la exterior. De la apărătoarele de noroi și pelicula de protecţie a vopselei şi până la sistemul de asistare la parcare şi scaunele pentru copii, vei găsi toate lucrurile de care ai nevoie pentru a asigura protecția optimă a familiei tale - și pentru ca autovehiculul tău Opel Meriva să arate la fel de bine ca în ziua în care l-ai cumpărat.

Opel Meriva - Kit de personalizare a caroseriei

Stilizare

Ești pregătit să ieși în evidență? Acesta este punctul de plecare. Îți oferim o gamă excelentă de elemente de stilizare pentru a conferi un aer special autovehiculului tău Opel.

Opel Meriva - Portbagaj de acoperiş Thule

Sisteme de transport și suporturi

Cu Opel, transportul încărcăturii este floare la ureche. Gama noastră variată de sisteme de transport și suporturi flexibile este ideală pentru toate călătoriile și activitățile tale sportive. De la portbagaje pentru acoperiș până la cârlige de remorcare şi suporturi pentru biciclete, le poţi transporta în interiorul autovehiculului sau montate pe acesta. Selecția noastră include produse originale proiectate de Opel, precum și produse de la partenerul nostru Thule, liderul de piață în domeniul sistemelor de transport.

Opel Meriva - Jante din aliaj, 7 J x 17˝, design cu 5 spiţe duble

Jante

Personalizează-ți autovehiculul Opel cu un set nou de jante. Indiferent de dimensiunea aleasă, ai la dispoziție o gamă extinsă de jante din aliaj originale Opel pentru a-ți personaliza autovehiculul. Îţi oferim, de asemenea, o gamă completă de jante de iarnă şi lanţuri antiderapante Thule. Bucură-te de stilul și de calitatea accesoriilor originale Opel.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe această pagină de internet pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor.

Sus pagina